Elektriker i Uddevalla - El Total

Referenser

Under åren har vi hunnit med att samla på oss en del referenser från projekt vi genomfört åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Klicka dig in på ett projekt för att ta del av mer detaljer.

010-333 28 00 | info@eltotal.se

REFERENS

Handels- och kontorslokal

På uppdrag av Piv8 Bygg har vi blivit tilldelade att sköta alla elinstallationer i den nya handels- och kontorsbyggnaden i Uddevalla.

REFERENS

PL Fraktservice

Genom vår modernisering av PL Frakts belysningssystem har vi effektiviserat och minskat både elförbrukning och driftskostnader.

REFERENS

Svenska kyrkans kontor

Vi genomförde omfattande elinstallationer i Svenska Kyrkans 900 kvadratmeter stora lokaler, inklusive fönsterbänkskanaler, datanät och brandlarm.

REFERENS

Ramirent Uddevalla

I samband med att Ramirent byggde om sin kundmottagning i Uddevalla fick vi på El Total frågan om att göra alla tillhörande elarbeten.

REFERENS

Bryte Carwash

Under uppstarten av Bryte Carwash’s nya automatiska biltvätt var vi ansvariga för samtliga elinstallationer.

REFERENS

Motorväst AB

Sedan 2020 har vi kontinuerligt haft jobb hos MotorVäst AB. Denna gången investerade de i lägre driftskostnader och bättre arbetsmiljö för de anställda.

REFERENS

Industrihall i Kungälv

Vi har fått i uppdrag att tillsammans med Kynningsrud Bygg uppföra en ny industrihall för CME på Rollsbo industriområde i Kungälv.

REFERENS

Butikslokal i Uddevalla

På beställning av Bohusarken har vi fått i uppdrag att genomföra en lokalanpassning av en ny butikslokal i centrala Uddevalla.