Elektriker i Uddevalla - El Total

Laddbox

Vi installerar laddstolpar åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Uddevalla och hela Västsverige.

010-333 28 00 | info@eltotal.se

Innovativa laddboxinstallationer

Installera laddbox

Elbilen blir mer och mer ett standardiserat fordon i vårt samhälle vilket ökar behov av att installera laddboxar med smarta och kostnadseffektiva metoder. På El Total arbetar behöriga elektriker med stor kunskap om elbilsladdning. Det gör det möjligt för oss att erbjuda helhetslösningar för privatbostäder, bostadsrättsföreningar och företag i hela västra Sverige.

Det som gör oss unika i vårt erbjudande är att vi inte nöjer oss med den kunskap inom installation av laddboxar som vi besitter idag. Tekniken utvecklas i snabb takt och för att alltid hålla oss i framkant gällande innovativa lösningar har vi utvecklat nära samarbeten med leverantörer som lägger lika mycket resurser på kvalitet och effektivitet som vi gör.

Laddbox

Laddstolpe privatbostäder

Att ladda elbilen hemma med sin laddstolpe ska vara enkelt, bekymmerslöst och framförallt säkert. Dessutom behöver installationen vara snyggt utförd och hålla en hög standard i många år framöver. 

Avdrag för grön teknik
Elbilar anses vara ett miljövänligt alternativ av fordon och därför klassas laddstationer och elbilladdning som grön teknik. Sedan 1 januari 2021 är det möjligt för dig som privatperson att få 50% avdrag på kostnaden för arbete och material upp till 50 000kr om du väljer grön teknik. När vi har installerat din laddbox hjälper vi dig med ansökan och gör avdraget direkt på fakturan. Läs mer om vilka villkor som gäller för att vara berättigad avdraget på skatteverket.se.

Laddstolpe BRF

Att som bostadsrättsförening installera laddboxar skapar ett modernt och attraktivt boende och är ofta en lönsam investering. I och med att fler och fler människor väljer miljövänliga alternativ är det dessutom en faktor som kan vara avgörande för om en försäljning av en bostad går i lås eller ej.

På El Total har vi installerat laddstolpar åt en rad olika BRF:er och lösningen kan se olika ut gällande både installation, val av laddstolpe och omfattning. För att hitta den bästa lösningen för varje enskilt uppdrag börjar vi alltid med ett platsbesök för att få reda på förutsättningarna till elbilsladdning för just din BRF.

Laddstolpe företag

I dag är det nästintill en självklarhet att företag ska ha möjlighet att erbjuda elbilsladdning till sina medarbetare och kunder. På El Total är offentliga verksamheter vårt största kundsegment när det kommer till att installera laddboxar. Även här kan förutsättningarna skilja sig avsevärt från företag till företag, men oavsett behov så sitter vi på lösningen. 

Bidrag från Naturvårdsverket
Som BRF och företag kan du ansöka om bidrag till investeringen av laddstolpar hos Naturvårdsverket. Bidraget sträcker sig upp till 50% av kostnaden på hela installationen med ett maxbelopp per uttag på 15 000 kr. Vi hjälper till med ansökningsprocessen och utbetalning görs av Naturvårdsverket efter godkänd ansökan.

Tillverkare av laddboxar

Pålitliga samarbetspartners för helhetslösning. När det kommer till den fysiska laddboxen samarbetar vi med flera stora tillverkare som bland annat Zaptec, Charge Amps, Defa & Easee. Gemensamt bland våra partners är att de erbjuder användarvänliga och innovativa lösningar med alternativ som funkar till alla typer av kundsegment. Alla leverantörer erbjuder bra garantier på produkterna. Baserat på dina förutsättningar för elbilsladdning väljer vi alltid det alternativ som är bäst för just dig.

Referensjobb

REFERENS

Handels- och kontorslokal

På uppdrag av Piv8 Bygg har vi blivit tilldelade att sköta alla elinstallationer i den nya handels- och kontorsbyggnaden i Uddevalla.

REFERENS

PL Fraktservice

Genom vår modernisering av PL Frakts belysningssystem har vi effektiviserat och minskat både elförbrukning och driftskostnader.

REFERENS

Svenska kyrkans kontor

Vi genomförde omfattande elinstallationer i Svenska Kyrkans 900 kvadratmeter stora lokaler, inklusive fönsterbänkskanaler, datanät och brandlarm.

Kontakta oss

Funderar du på laddstolpe?

Hör av dig till oss om du vill veta mer om att installera laddbox eller boka in ett platsbesök direkt för att ta reda på dina förutsättningar. Det finns en hel djungel om laddboxar och vi är gärna ditt bollplank i en eventuell installation.