Elektriker i Uddevalla - El Total

Elinstallation

Ta hjälp av en behörig elektriker för din specifika elinstallation. Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Uddevalla och hela Västsverige.

010-333 28 00 | info@eltotal.se

Kärnan i verksamheten

Vi kopplar el

Sedan El Total startades 2019 har kärnan i vår verksamhet alltid varit elinstallationer. El Total är uppbyggt av behöriga elektriker som ser det bakomliggande hantverket i en installation och vill vara med i utvecklingen av nya innovativa sätt att utföra arbetet.

I våra referenser kan ni hitta elinstallationer som vi har utfört åt både privatkunder, kommuner och företag, med ett spann från det minsta servicearbetet till en komplett entreprenad.

För det är så vi ser på elinstallationer – även det minsta servicearbetet kräver lika stor uppmärksamhet och anpassning som den största, mest komplexa nyinstallationen.

För en trygg installation

Det finns inget utrymme för kompromisser när det kommer till att koppla el. Behovet av en pålitlig elinstallatör som kan säkerställa att elen installeras korrekt är lika viktig i varje installation vi utför. 

El Total består av utbildade elektriker som besitter bred erfarenhet av olika typer av elinstallationer och erbjuder tillsammans med denna kompetens stort engagemang i bemötande och service. Dessutom tycker vi att det är viktigt att vi alltid fortsätter utbilda oss och hålla oss uppdaterade inom det senaste i branschen. 

Vi genomför internutbildningar och deltar i workshops på en årsbasis för att säkerställa att våra färdigheter alltid är uppdaterade enligt de senaste innovationerna och möjligheterna som elbranschen har att erbjuda. För faktum är att elbranschen är dynamisk och det finns alltid något nytt att lära sig. 

Om vi bevakar trender och är delaktiga i utvecklingen som sker ligger vi i framkant när det kommer till att erbjuda hållbara och kvalitetssäkrade lösningar som inte bara funkar bra idag, utan också i framtiden.

Mer än bara elservice

På El Total strävar vi efter att etablera långsiktiga relationer med våra kunder som bygger på tillit och flexibilitet. Vi jobbar mycket med mervärde och det du får av oss, förutom högkvalitativa installationer av behöriga elektriker, är tillgång till support vid behov och en lösning som är framtagen för just din fastighet.

Varje uppdrag vi får in är unikt och behandlas därefter också. Vi applicerar inga färdiga mallar på projekten vi utför, istället skräddarsyr vi en unik lösning för varje individuell kund. Det är många faktorer som spelar in i en elinstallation och efter visad hänsyn till dina behov och budget vill vi att du ska känna dig trygg i att det inte bara din fastighet är ordentligt säkrad, du har också valt en säker leverantör som alltid finns nära till hands.

Behöriga elektriker för
säkra installationer

El Total består av utbildade elektriker som besitter bred erfarenhet av olika typer av elinstallationer. När du väljer en elektriker från oss, får du mer än bara en elservice. Du får en kunnig expert som är alltid uppdaterad kring de senaste reglerna och lagarna gällande elinstallationer. Det vill säga, du får en trygg och säker elservice som håller sig i linje med de senaste standarderna.

Våra elektriker är redo att stödja dig genom dina olika behov – från planering och installation vid nybyggnation till kontinuerlig service. Vi hanterar felsökning och reparationer med samma engagemang. Inget uppdrag är för omfattande eller för litet för oss att ta itu med.

REFERENS

Handels- och kontorslokal

På uppdrag av Piv8 Bygg har vi blivit tilldelade att sköta alla elinstallationer i den nya handels- och kontorsbyggnaden i Uddevalla.

REFERENS

PL Fraktservice

Genom vår modernisering av PL Frakts belysningssystem har vi effektiviserat och minskat både elförbrukning och driftskostnader.

REFERENS

Svenska kyrkans kontor

Vi genomförde omfattande elinstallationer i Svenska Kyrkans 900 kvadratmeter stora lokaler, inklusive fönsterbänkskanaler, datanät och brandlarm.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med att koppla el?

Inga jobb är för stora eller små för oss. Vi tar oss an allt från servicejobb till större entreprenader. Hör av er till oss!