Elektriker i Uddevalla - El Total

Energioptimering

Minska dina kostnader genom att låta oss analysera och optimera din energianvändning. Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i hela Västra Götaland.

010-333 28 00 | info@eltotal.se

Kontrollerad elförbrukning

Energieffektivisera din el

Med varierande energipriser och skyhöga kostnader är det hög tid att fundera över energioptimering för att få kontroll på energiförbrukningen i din fastighet. Vi genomför alltid en grundlig analys av elanläggningen i fastigheten och identifierar möjliga förbättringsåtgärder. Därefter presenterar vi en åtgärdsplan med en energibesparingskalkyl.

Med hjälp av vår energianalysator kan vi även få fram svart på vitt vart vi kan optimera förbrukningen och hjälpa dig ta kontroll på din elförbrukning. Vi på El Total har utfört energieffektiviseringar lika länge som vi har utfört elinstallationer och har den kompetens som krävs.

Energioptimering

Såhär går processen till

1. Energianalys. Vi börjar med en grundlig genomgång av din nuvarande elförbrukning för att identifiera möjliga besparingar och effektiviseringsmöjligheter.

2. Optimeringsplan. Vi tar fram och presenterar en skräddarsydd optimeringsplan tillsammans med en energibesparingskalkyl som passar dig och din fastighet.

3. Installation. Våra certifierade elektriker utför nödvändiga åtgärder och uppgraderingar.

4. Support. Efter installation erbjuder vi löpande support för att säkerställa att din energioptimering förblir effektiv över tid.

REFERENS

Handels- och kontorslokal

På uppdrag av Piv8 Bygg har vi blivit tilldelade att sköta alla elinstallationer i den nya handels- och kontorsbyggnaden i Uddevalla.

REFERENS

PL Fraktservice

Genom vår modernisering av PL Frakts belysningssystem har vi effektiviserat och minskat både elförbrukning och driftskostnader.

REFERENS

Svenska kyrkans kontor

Vi genomförde omfattande elinstallationer i Svenska Kyrkans 900 kvadratmeter stora lokaler, inklusive fönsterbänkskanaler, datanät och brandlarm.

Kontakta oss

Funderar du på eloptimering?

Upplever du att dina elräkningar är höga och att en energioptimering är på sin plats, men är osäker på vad det skulle innebära? Kontakta oss så skickar vi ut en elektriker för en konsultation. Med vår expertis inom energioptimering kan du uppnå betydande energibesparingar och ta kontroll över din verksamhets lönsamhet.