Elektriker i Uddevalla - El Total

Teknik & Säkerhet

Ta hjälp av en certifierad elektriker för installation av bland annat hemlarm, fiber och passersystem. Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Uddevalla och hela Västsverige.

010-333 28 00 | info@eltotal.se

KOMPLETTA tekniklösningar

Med ett intresse för teknik

Som elektriker har vi en förkärlek till teknik och framför allt nya tekniska innovationer som på ett naturligt sätt breddar vår kompetens inom fler teknikområden. Våra tjänster inom teknik och säkerhet gynnar dig som kund och innebär att du slipper ha flera olika leverantörer inom samma område.

Vad vi gör inom teknik och säkerhet

  • Passersystem (exempelvis ASSA ARX)
  • Inbrottslarm upp till larmklass 3
  • SBF-godkända brandlarm
  • Fibernät
  • KNX & Control4
  • Kamerasystem/CCTV
  • Fastighetsautomation

Pålitlig helhetspartner

Genom att samarbeta med ledande tillverkare inom IT- och säkerhetssystem har vi möjlighet att leverera helhetslösningar till dig som kund. Leverantörerna står för hårdvaran, medan vi ansvarar för projekteringen, installationen, driftsättningen och supporten.

Med våra elektrikers långa erfarenhet kan du luta dig tillbaka och känna dig trygg i att vi levererar lösningar som är säkra, professionella och snyggt utförda.

REFERENS

Handels- och kontorslokal

På uppdrag av Piv8 Bygg har vi blivit tilldelade att sköta alla elinstallationer i den nya handels- och kontorsbyggnaden i Uddevalla.

REFERENS

PL Fraktservice

Genom vår modernisering av PL Frakts belysningssystem har vi effektiviserat och minskat både elförbrukning och driftskostnader.

REFERENS

Svenska kyrkans kontor

Vi genomförde omfattande elinstallationer i Svenska Kyrkans 900 kvadratmeter stora lokaler, inklusive fönsterbänkskanaler, datanät och brandlarm.

Kontakta oss

Passersystem, inbrottslarm eller brandlarm?

Har du en fastighet som är i behov av ett nytt larmsystem för passage? Eller behöver du uppdatera dina brandlarm? Eller kanske vill du också ha ett modernt kodlås på din ytterdörr med inbyggd kamera? 

Kontakta oss så bistår vi med all information du behöver för att dina drömmar ska bli verklighet.