Elektriker i Uddevalla - El Total

Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av nya medarbetare som kan komplettera vår kompetens och utveckla oss som elinstallatörer.

010-333 28 00 | info@eltotal.se

Bli en del av El Total

Likt våra kunders olika branscher, består vi på El Total av olika personligheter som förenas i vårt dagliga arbete. Våra olikheter kompletterar varandra och skapar en bred kunskapsbank som gynnar våra kunder.

 Sammanhållningen i teamet är otroligt viktigt för oss och gemenskapen har kommit att bli en viktig del av vår arbetskultur. 

För att alltid förbättra vår arbetskultur lägger vi mycket resurser på våra medarbetare. Detta tar sin form i bland annat kompetensutveckling, generösa förmåner och regelbundna team building-aktiviteter för att stärka oss som team. 

Vi ser det endast som en fördel att etablera personliga relationer även på arbetsplatsen. Det boostar vi-känslan i teamet och gör att det blir kul att spendera 40h i veckan i varandras sällskap.

Lediga jobb

På El Total stänger vi aldrig dörren till att välkomna nya medarbetare in i värmen. Elbranschen är dynamisk vilket gör att vårt behov av kunskap alltid kan utvecklas. Genom att bredda vår expertis i huset kan vi också bredda vårt erbjudande ut mot kund, vilket vi såklart aldrig säger nej till!

 

Just nu söker vi inte efter ny personal, men du får gärna skicka in en spontanansökan istället. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gör en spontanansökan