Elektriker i Uddevalla - El Total

Solceller

Öka värdet av din fastighet genom att investera i solceller. Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i hela Västsverige.

010-333 28 00 | info@eltotal.se

Solceller förbättrar din avkastning

Installera solceller

Solceller är vanligt förekommande på många fastigheter idag och är en lönsam investering eftersom solen är en källa av energi som aldrig kommer ta slut. Metoden för att installera solceller kan variera och valet av placering för bäst exponering för solen är olika för varje projekt.

Våra elektriker på El Total har installerat solpaneler och solceller i många år, på en rad olika sätt och på alla typer av fastigheter. Vi vet hur vi ska planera och optimera utrymmet som finns för att skapa det absolut bästa resultatet. Dessutom utför vi alla installationer på ett snyggt och professionellt sätt för att du ska slippa oroa dig. Vi hjälper dig öka värdet på din fastighet, samtidigt som du förbättrar både din ekonomi och miljön.

Solceller

Solceller villa

Är du fastighetsägare och vill sänka dina elkostnader? Då finns vi till din tjänst! Vår projektbank består av en hel del tidigare solcellsinstallationer på villor. Genom att ligga i framkant gällande både tekniken och paneler erbjuder vi kompletta installationer som är nytänkande och effektiva. 

Avdrag för grön teknik
Att installera solceller på din fastighet är en insats för miljön och faller därför under det som kallas för grön teknik. Sedan 1 januari 2023 har du som privatperson möjlighet att få 20% i skattereduktion på kostnaden för solcellsinstallationer. För att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund så ansvarar vi för allt från materialinköp till installation, och gör sedan avdraget direkt på fakturan. Det enda du behöver tänka på är att välja oss som leverantör. Vill du veta mer om skattereduktionen kan du läsa mer på Skatteverkets hemsida www.skatteverket.se.

Solceller BRF

Om ni väljer att installera solceller på er bostadsrättsförening kan ni bli mindre känsliga för dyra energipriser och samtidigt gör ni en viktig insats för miljön. På El Total hjälper vi till att hitta en skräddarsydd lösning som passar er BRF och era specifika behov. Våra behöriga elektriker hanterar hela processen från projektplanering till installation och driftsättning.

Solceller företag

Äger du en fastighet som används som kontor, lager eller annan kommersiell verksamhet erbjuder vi givetvis även solcellsinstallationer för dig. Kommersiella fastigheter är ofta stora byggnader och kostnaderna sticker snabbt iväg. Solceller kan sänka dina driftkostnader och samtidigt profilera ditt företag som ett hållbart varumärke – win win.

Fördelar med oss

  • Det är alltid våra egna elektriker som gör allt från att skruva fästen på taket till att installera växelriktaren.
 
  • Vi tar ansvar för hela processen, från projektering till driftsättning oavsett om du vill installera solceller på din villa, din brf, din kommersiella fastighet eller marken.
 
  • Vi arbetar tätt med byggnadskonstruktörer som hjälper oss om det uppstår några oklarheter kring ett tak när vi ska installera solceller.
 
  • Vi arbetar brett med flera stora leverantörer av solpaneler, växelriktare och montagematerial och väljer alltid det material som är mest kostnadseffektivt i varje enskilt fall.
 
  • Vi skräddarsyr varje installation. Man kan tro att samtliga solcellsinstallationer ser relativt likadana ut, men icke! Vi analyserar och utvärderar varje enskilt projekt för att optimera installationen efter dina förutsättningar. Exempelvis kan ett unikt mått bidra till att fler paneler får plats och därmed generera mer el.

REFERENS

Handels- och kontorslokal

På uppdrag av Piv8 Bygg har vi blivit tilldelade att sköta alla elinstallationer i den nya handels- och kontorsbyggnaden i Uddevalla.

REFERENS

PL Fraktservice

Genom vår modernisering av PL Frakts belysningssystem har vi effektiviserat och minskat både elförbrukning och driftskostnader.

REFERENS

Svenska kyrkans kontor

Vi genomförde omfattande elinstallationer i Svenska Kyrkans 900 kvadratmeter stora lokaler, inklusive fönsterbänkskanaler, datanät och brandlarm.

Kontakta oss

Funderar du på solceller?

Är du intresserad av att installera solceller på din fastighet och vill boka ett förutsättningslöst möte för att ta reda på dina förutsättningar? Kontakta oss via formuläret nedan. Vi är gärna en bidragande faktor till din sänkta elräkning.