Elektriker i Uddevalla - El Total

Om oss

El Total grundades med ambitionen att skapa något nytt och nytänkande. Idag är vi ett etablerat elföretag i Västra Götaland som lägger fokus på människan – både kunden och medarbetaren.

010-333 28 00 | info@eltotal.se
Tjänster Elektriker Uddevalla

Vi är el total

Välkommen till oss

El Total är startat av och består av certifierade elektriker som ser elinstallationen som ett hantverk som alltid går att förfina. Det som gör att vi sticker ut är att vi brinner för konsten bakom en elinstallation och letar ständigt efter sätt att göra det bättre.

El Total grundades med ambitionen om att vara ett företag som lägger minst lika mycket resurser på sina anställda som på utrustningen vi använder, och vi ville växa stadigt över tid snarare än snabbt och tappa hälsan i farten. 

Under dessa fyra år har vi gått från 1 till 9 anställda, vi ser en stadig årlig tillväxt, vi har blivit erkända på marknaden och vi har medarbetare som mår bra. Nu ska vi bara förvalta kulturen vi byggt upp och fortsätta på samma spår.

Det ska vara tryggt och bekymmerslöst att vara kund till oss på El Total. Man ska kunna ha höga förväntningar på både arbetet vi utför och vår kommunikation. Vi tänker alltid långsiktighet och relationsbyggande i alla våra kontakter med kunder. Våra ledord är vägledning och tydlighet.

Våra tjänster

Våra nycklar till framgång

1. Vi investerar i kompetensutveckling hos våra medarbetare. Känslan av kunskap sporrar motivation.

2. Vi erbjuder våra medarbetare företagshälsovård och försäkring. Hälsan är alltid prio 1.

3. Tillsammans genomför vi regelbundna team building-aktiviteter. Både workshops och AWs.

Tillsammans jobbar vi för att erbjuda det allra bästa för våra kunder och genom att alltid göra det lilla extra bygger vi genuina relationer som håller över tid och leder till ett lyckat samarbete. 

El Totals HQ

El Totals huvudkvarter ligger på Prästbäcksvägen i Uddevalla, men våra elektriker rör sig dagligen också kring Trollhättan, Vänersborg, Munkedal, Sotenäs och i närområdet. 

Befinner du dig någonstans inom Västra Götaland och är i behov av att komma i kontakt med kunniga elektriker? Kontakta oss direkt! Vart vi än är, är vi alltid nära.