• Solceller Uddevalla, Trollhättan, Vänersborg, Stenungsund

Solceller

Solceller ligger verkligen i tiden då det ofta är en väldigt lönsam investering som dessutom ökar värdet på fastigheten och bidrar till ett hållbart samhälle. Vi förstår också att det är väldigt svårt att navigera i djungeln bland alla såväl nya som gamla leverantörer som säljer solceller.

Solenergi för villor, BRF (bostadsrättsföreningar) och kommersiella fastigheter

Hos EL TOTAL AB får du en trygg och lokal partner när det är dags att installera solceller. Det som kännetecknar oss är engagemang, noggrannhet och tydlighet.
En utav våra största styrkor är att vi i grunden är elinstallationsfirma och lägger lika stor vikt vid våra solcellsinstallationer som vid våra andra installationsarbeten. Därför kan man alltid lita på att det blir fackmannamässigt och estetiskt väl utfört. Vi installerar solceller på villor, BRF och kommersiella fastigheter.

Fem anledningar till att anlita oss för att installera era solceller

  • När vi installerar solenergi är det alltid våra egna elektriker som gör allt från att skruva fästen på taket till att installera växelriktaren.
  • Solceller är en del utav flera i vår verksamhet och vi tar därför inte på oss fler solcellsinstallationer än vad vi kan leverera inom rimlig tid, vilket gör att vi har korta leveranstider och att vi kan lägga mycket engagemang i de installationer vi gör.
  • Vi arbetar tätt med byggnadskonstruktörer som hjälper oss om det uppstår några oklarheter kring ett tak när vi ska installera solceller
  • Vi anlitar alltid ett ställningsföretag som bygger en ordentlig och godkänd ställning vid varje installation
  • Vi arbetar brett med alla stora leverantörer av solceller, växelriktare och montagematerial och väljer alltid det material som är mest kostnadseffektivt i varje enskilt fall.

Exempelvis kan man ibland nyttja taket bättre om man tar en solcellspanel med ett annat mått än det mest traditionella.

Grön Teknik Avdrag för solcellsinstallation

Sedan 1 januari 2023 är det möjligt att som privatperson få 19,55% avdrag på kostnaden för solcellsinstallationen. Avdraget görs direkt på fakturan. Man kan läsa på Skatteverkets hemsida om vilka krav som ställs för att man ska vara berättigad avdraget.

Solceller i Uddevalla, Trollhättan, Vänersborg, Stenungsund

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort