• Elektriker i Uddevalla, El Total AB
  • Elektriker i Uddevalla, El Total AB

Om El Total

EL TOTAL AB startades 2019 med en vision om att skapa något nytt och nytänkande. Redan från början har planen varit att växa stadigt i lagom takt, och idag är vi totalt 8st medarbetare i företaget.

Vi lägger mycket vikt vid våra medarbetare och företagskultur. I praktiken innebär det att vi vidareutvecklar vår personal kontinuerligt med utbildningar och kurser, erbjuder företagshälsovård och sjukförsäkring, har gemensamma aktiviteter så som instruktörledda träningspass och teambuildings-aktiviteter. Vi har också interna månadsmöten där vi håller oss uppdaterade och delar tankar och erfarenheter med varandra.
För vi tror att nöjda medarbetare skapar nöjda kunder. Våra ledord är delaktighet och framåtanda.

Som företag försöker vi sträva efter att hela tiden bli lite bättre och göra saker smartare. Vi har skapat policys och tydliga rutiner som vi systematiskt arbetar efter, och detta återspeglas i alla våra arbeten. Vi försöker alltid göra det sista ”lilla extra” som skapar mervärde för kunden. Med ett brinnande intresse för elbranschen och bra kontakt med våra leverantörer håller vi oss uppdaterade på den senaste tekniken.
Våra ledord är Yrkesstolthet och effektivitet.

Som kund till EL TOTAL AB så ska det vara tryggt och bekymmerslöst att arbeta med oss. Man ska kunna ha höga förväntningar på både arbetet vi utför och vår kommunikation, vårt mål är att överträffa dessa. Vi försöker alltid. Vi tänker alltid långsiktighet och relationsbyggande i alla våra kontakter med kunder. Våra ledord är vägledning och tydlighet.