• Elektriker i Uddevalla, El Total AB
  • Elektriker i Uddevalla, El Total AB

Laddboxar

Vi erbjuder smarta helhetslösningar med laddboxar för bostäder, bostadsrättsföreningar och företag i hela västra Sverige. Våra elektriker har lång erfarenhet av installation av laddboxar och har stor kompentens inom all ny teknik som rör laddboxarna idag.

Hos oss får ni en leverantör som är med hela vägen från början till slut, och finns dessutom med efteråt.

Laddboxar för bostäder

Att ladda sin elbil hemma med sin laddbox ska vara enkelt och bekymmerslöst och framför allt säkert. Dessutom ska installationen se bra ut och hålla i många år.

Vi arbetar med alla stora tillverkare så som Zaptec, DEFA, Charge Amps, Garo och väljer alltid den laddbox som passar bäst och är mest kostnadseffektiv just i ert hem.

Grön Teknik Avdrag

Sedan 1 januari 2021 är det möjligt att som privatperson få 50% avdrag på kostnaden för arbete och material. Avdraget görs direkt på fakturan. Man kan läsa på Skatteverkets hemsida om vilka krav som ställs för att man ska vara berättigad avdraget.

Laddboxar för BRF (bostadsrättsförening) och företag

Att som BRF installera laddboxar skapar ett modernt och attraktivt boende och är ofta en lönsam investering. Enligt flera mäklare så är frågan om laddbox en av de allra vanligaste frågorna vid försäljning av en lägenhet. Dessutom visar det på en framåtanda och att man värnar om miljön.

Som företag ses det idag nästan som en självklarhet att kunna erbjuda elbilsladdning till sina anställda eller sina kunder. För många som bor i lägenhet utan möjlighet till laddbox är det helt avgörande att kunna ladda på arbetet och en förutsättning för att driva den gröna utvecklingen framåt. Det är också ett sätt att som företag profilera sig och visa framåtanda.

Det finns många smarta lösningar på laddboxar, men ingen lösning passar överallt. Därför gör vi alltid platsbesök där vi undersöker alla förutsättningar för just er fastighet och tar därefter fram den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen. Kanske är det bara en några få som idag har elbil, då kan man välja en lösning som är skalbar och enkel att bygga ut med fler laddboxar i framtiden. I detta segment arbetar vi med leverantörer så som Zaptec, Charge Amps och ChargeNode.

Det finns olika sätt att hantera betalningen för energin (kWh) som används. Antingen kan man logga in på leverantörens egen portal där man kan göra utdrag på hur mycket respektive användare har laddat och lägga på kostnaden på hyresavin eller som ett avdrag på lönen, eller så kan man ansluta en extern operatör som hanterar allt detta så som EasyPark, Monta, eller ChargeNodeMan kan i så fall själv välja energipriset (pris per kWh) och slipper all hantering av debitering till avändaren och får i stället pengarna insatta på kontot en gång i månaden.

Stöd från Naturvårdsverket

Som BRF och företag kan man ansöka om stöd för investering av laddboxar hos Naturvårdsverket. Man kan få 50% av kostnaden på hela installationen, upp till 15 000kr per ladduttag. Vi är självklart behjälpliga med hela ansökningsprocessen. Utbetalning görs av Naturvårdsverket efter godkänd ansökan.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort